denizli escort bayandenizli escort bayandenizli escort bayandenizli escort bayanantakya escortantakya escortantakya escortiskenderun escortiskenderun escortiskenderun escorteskişehir escorteskişehir escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortdenizli escortmalatya escortmalatya escortgaziantep escortgaziantep escortgaziantep escort

izmir escort

antalya escort

izmir escort

porno

porno izle

bursa escort

escort

mobil porno

havalandirma sistemleri

antalya escort

takipçi satın alma

instagram beğeni hilesi

instagram takipçi hilesi

saha betonu

izmir escort

eskişehir escort bayan

Anyone on the Peninsula have the tools to do PROXY ALIGNMENT?
500 Madness
  
DiCorse
      
Results 1 to 9 of 9

Thread: Anyone on the Peninsula have the tools to do PROXY ALIGNMENT?

  1. #1
    Senior Member user name's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    bay area, california
    Posts
    109
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    Anyone on the Peninsula have the tools to do PROXY ALIGNMENT?

    Im getting the blinking clock and odometer after changing my battery. Ive a six pack of your choice of beverage if you can help me out. Thanks!

  2. #2
    Senior Member Rocco Reviews...'s Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    436
    Thanks
    222
    Thanked 57 Times in 50 Posts
    Quote Originally Posted by user name View Post
    I’m getting the blinking clock and odometer after changing my battery. I’ve a six pack of your choice of beverage if you can help me out. Thanks!
    That's common problem, if the odometer works fine, just leave it. I see this in a lot of videos on FIAT 500 reviews, and as for the clock, just go into the settings and manually change the time. Try going to your local dealer and see if they can fix it, if it doesn't work. I can't think of a single 3rd party that can do a proxy alignment on a FIAT.

  3. #3
    Senior Member Fabio13's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Southwest
    Posts
    845
    Thanks
    445
    Thanked 300 Times in 225 Posts
    Could be a blue tooth issue. Try unpairing and repairing. Better yet do a search. I dealt with this awhile back.
    2013 Fiat 500 Sport AT, Xpel Ultimate Clear Bra, 3M Crystalline Window Tint, Black top stripes, Black "500" (wide) side stripes. Fiat "500" Stainless door sills by Mopar. BlueTooth music streaming. OBDII BlueTooth Torque gauges streaming to smart phone. Michelin Pilot Sport A/S 3 Plus tires, STS rear sway bar, Euro+Drive NA 500 Tune, BMC reusable air filter and Spare Tyre with cover.

    Blast to drive! 25 years newer than last car!

  4. #4
    Senior Member user name's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    bay area, california
    Posts
    109
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by Rocco Reviews... View Post
    That's common problem, if the odometer works fine, just leave it. I see this in a lot of videos on FIAT 500 reviews, and as for the clock, just go into the settings and manually change the time. Try going to your local dealer and see if they can fix it, if it doesn't work. I can't think of a single 3rd party that can do a proxy alignment on a FIAT.
    I've actually left it for many months now. The odo and clock work fine. I'm just looking forward to getting the blinking out of my face at some point. :P

    There's this video that gives me hope that the proxy alignment can be done via the correct OBD2 dongle and software. I might go that way as I'd rather have these tools available than paying a dealership for a diagnostic fee and whatever else. But who knows if it will fix my specific issue.


  5. #5
    Senior Member user name's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    bay area, california
    Posts
    109
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by Fabio13 View Post
    Could be a blue tooth issue. Try unpairing and repairing. Better yet do a search. I dealt with this awhile back.
    Much search was done. My bluetooth module doesn't even show up anymore. Could be the case that it got fried when installing the new battery. So no blue+me and the steering wheel controls on the left side that would usually change tracks and such don't work but my volume buttons still operate fine.

  6. #6
    lammie200's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,424
    Thanks
    322
    Thanked 374 Times in 293 Posts
    I think that you may have to go to the dealer in Berkeley. That is what my body shop had to do last year for my rear back up sensors to come back after I was rear ended.
    2017 Abarth Grigio Cenere SR | OEM 17s | EC V3 & Sprint Panel Filter | E+D Tune P1 | TMC Autoflash | 4C CPs | MPx Exhaust | RRM Turbo Blanket | GFB DV | PCV Catch Can | 5mm/12mm Spacers | Neu-F Rear Bar | DNA Lower & Side Braces | 4 Konis | 4 Springs | MPx MC Bracket | 2" Steering Wheel Spacer

    2013 Sport Argento SR - SOLD - | Many Mods

  7. The Following User Says Thank You to lammie200 For This Useful Post:

    user name (12-30-2020)

  8. #7
    Senior Member user name's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    bay area, california
    Posts
    109
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    This thread is a bit old but I have updates.

    I managed to do a proxy alignment via AlfaOBD, OBDMX dongle + yellow ELM327 harness. No more blinking odometer! And the steering wheel buttons that changes tracks is functional again. But still no Blue & Me and the USB port in the glovebox is still dead. All signs that the Blue & Me module is dead (fuses checked). Oh well. I'm currently using Echo Auto in the car and it's better anyway.

  9. The Following 2 Users Say Thank You to user name For This Useful Post:

    Fabio13 (04-10-2021), fast_dave (04-09-2021)

  10. #8
    Senior Member fast_dave's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    SF Bay Area - PRK
    Posts
    256
    Thanks
    209
    Thanked 135 Times in 86 Posts
    Just Sayin' - FWIW - now that everything is "re-aligned", you could always try disconnecting your car battery OVERNIGHT and seeing if Blue & Me comes back to life.

    BUT - I understand that you have a work-around with the Amazon Echo.

    Thanks for the update to the thread and closing the loop!
    Last edited by fast_dave; 04-09-2021 at 08:27 PM.
    2012 Sport 5 speed Manual Trans, SPC Adjustable Front Camber Bolts, CorsaStrada Lower Front Chassis Brace, ST Rear Sway Bar, 205/45/16 Bridgestone Potenza RE760 Sport Tires

  11. The Following User Says Thank You to fast_dave For This Useful Post:

    user name (04-12-2021)

  12. #9
    Senior Member user name's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    bay area, california
    Posts
    109
    Thanks
    27
    Thanked 13 Times in 10 Posts
    that's definitely worth a try.

Similar Threads

  1. WTB: timing belt tools
    By nyc eng in forum Parts For Sale
    Replies: 5
    Last Post: 03-17-2021, 09:50 AM
  2. Recommendation for SF Bay Area peninsula mechanic/shop?
    By arang0 in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-27-2020, 02:07 PM
  3. Proxy Alignment failed due to Blue&Me...
    By fiatgal in forum Fiat 500 Issues and concerns
    Replies: 24
    Last Post: 09-20-2020, 02:12 PM
  4. 500e diagnostic tools
    By tomisie in forum Fiat 500e
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-2018, 09:21 PM
  5. Most common tools to use on Abarth?
    By LittleEvil in forum Fiat 500 ABARTH Engine and Drivetrain Tuning
    Replies: 23
    Last Post: 04-23-2013, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •