523 Origin Unreachable


cloudflare-nginx

izmir escort

antalya escort

izmir escort

porno

porno izle

bursa escort

escort

mobil porno

havalandirma sistemleri

antalya escort

takipçi satın alma

instagram beğeni hilesi

instagram takipçi hilesi

saha betonu

izmir escort

eskisehir escort bayan

porno yabanci

takipçi al

beğeni al

takipçi satın al

beğeni satın al

takipçi satın al

takipçi satın al

izmir eskort

sex hikaye

takipçi al

takipçi satın al

takipçi satın al

instagram takipçi hilesi

instagram takip etmeyenler

Stereo replacement...U-connect 5.0 2016+ - Page 3
500 Madness
  
DiCorse
      
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30

Thread: Stereo replacement...U-connect 5.0 2016+

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Jersey shore
    Posts
    256
    Thanks
    31
    Thanked 101 Times in 73 Posts
    Under the cluster display menu item, are you able to set the time and date that display on the cluster?
    13 500c abarth E+D | cravenspeed | supersprint | cpr | roadrace | corsa forza | m&r | HPSi | Koni | ATM | Wood Co | PTP | Forge | MPx | Neu-f | lots of other stuff

    16 Macan S

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    I'll double check on the time and date.

    TV... I turned my DRLs off before the swap, so they are off all the time.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Can confirm, time set on aftermarket stereo transfers to the clock on the spedo cluster. wider view pic, and pic showing reveres lines and sensor overlay on the right.

    20190412_071033.jpg20190412_070538.jpg

  4. The Following 2 Users Say Thank You to BigMike For This Useful Post:

    aktif8 (04-16-2019), tvmaster (09-28-2019)

  5. #24
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    1,462
    Thanks
    384
    Thanked 321 Times in 241 Posts
    the reverse lines from the backup camera - how are those generated, by the factory camera, or the new headunit? And how did the camera plug into the factory unit, RCA male plug?

  6. #25
    Premium Member Premium Member RexS's Avatar
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Williamsburg, Va
    Posts
    451
    Thanks
    140
    Thanked 186 Times in 120 Posts
    Anyone figure out the flashing odometer issue after installing an aftermarket stereo? Just installed JVC single DIN unit in my wifes 500 sport and now I have the flashing odometer.

    2013 500 Sport - Espresso Brown
    2017 500c Abarth Cabrio - Rosso Red
    Abarth mods:
    Aodhan AH-02 17x8 Wheels
    4 Point Roll Bar
    Madness CF Front Lip
    Madness CF Rear Lip Extension
    EC Phase 2 with P&B's Tune
    Tsudo Hi-flow Cat & Cat Back Exhaust
    Lots of CF trim
    Forge Blow Off
    Forge WGA
    Tork Intake & OG Racing Ram Air Pipe.
    Madness Bronze & CF Front Brace
    Speedlab 25mm Front Sway Bar
    CFP 25mm Rear Torsion Bar
    Chassis Braces
    BC Racing Coilovers
    Custom Tan Leather Interior
    more....

  7. #26
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    San Francisco Bay Area
    Posts
    142
    Thanks
    6
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Maybe the BCM is confused because it isnt detecting the stock headunit?

  8. #27
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    1,462
    Thanks
    384
    Thanked 321 Times in 241 Posts
    Quote Originally Posted by BigMike View Post
    Okay....here we go....

    ...I lost FACTORY MIC, USB, and DRL Control, however I believe DRL can be added, I'm reaching out to Maestro for an update.

    Attachment 33476Attachment 33477Attachment 33478



    1. The stock speakers absolutely are rubbish, they sound better with the control this unit applies but they cannot handle the power this head unit feeds them over about 1/3rd volume.
    2. The screen really does not look out of place.
    3. With the maestro I get OBDII readout, code reset, and gauge display, nice touch.
    When you say you lost USB, do you mean BOTH the center console AND glove box USB, or just center floor console?
    What about the center, floor console AUX input? Can you still use that?
    Any luck with Maestro and. firmware fix for DRLs?

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by tvmaster View Post
    When you say you lost USB, do you mean BOTH the center console AND glove box USB, or just center floor console?
    What about the center, floor console AUX input? Can you still use that?
    Any luck with Maestro and. firmware fix for DRLs?

    Also looking for an answer to this. Did the floor USB become dead completely, or can it still be used to charge a phone?

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by Tmark View Post
    Also looking for an answer to this. Did the floor USB become dead completely, or can it still be used to charge a phone?

    I know this is old but someone may still need this answered.

    you can maintain the floor USB connection with the below

    Electop 2 Pack USB 2.0 A Male to USB B Mini 5 Pin Female Adapter Converter
    by Electop
    Learn more: https://www.amazon.com/dp/B015PGGUWA...ing=UTF8&psc=1



  11. The Following 2 Users Say Thank You to racerx2050 For This Useful Post:

    Hermiabarth (07-19-2021), map (07-18-2021)

  12. #30
    Senior Member Hermiabarth's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    181
    Thanks
    63
    Thanked 62 Times in 51 Posts
    Quote Originally Posted by racerx2050 View Post
    I know this is old but someone may still need this answered.

    you can maintain the floor USB connection with the below

    Electop 2 Pack USB 2.0 A Male to USB B Mini 5 Pin Female Adapter Converter
    by Electop
    Learn more: https://www.amazon.com/dp/B015PGGUWA...ing=UTF8&psc=1


    Confirmed - I used one of these for my Kenwood install on a 2016 Abarth.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Replies: 41
    Last Post: 06-27-2021, 08:18 PM
  2. Connect Amazon Dot to Fiat Connect 7.0
    By SteelMan in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2017, 11:46 AM
  3. Question about 2016/2017 OEM Stereo/Media Device
    By dparnas in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-2016, 12:33 PM
  4. U Connect Frustration
    By Abarthboy in forum Uconnect
    Replies: 10
    Last Post: 06-06-2016, 10:00 PM
  5. Blue and me won't connect.
    By Schwebel in forum Blue and Me
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2012, 07:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •