403 Forbidden


openresty
izmir escort antalya escort izmir escort porno porno izle bursa escort escort mobil porno havalandirma sistemleri takipçi satın alma instagram beğeni hilesi instagram takipçi hilesi saha betonu izmir escort eskişehir escort bayan TomTom 2 turn by turn via radio?
500 Madness
   
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: TomTom 2 turn by turn via radio?

  1. #1
    Member Bowen71's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    TomTom 2 turn by turn via radio?

    I just received my Blue and Me TomTom 2 for my 2012 Fiat Sport, I paired it with my car and it controls everything fine. My question is does it say turn by turn directions over the radio or just from the TomTom speaker?

    This car came with TomTom it's not something I installed.

  2. #2
    Lifetime Member Lifetime Member EugeneS's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    339
    Thanks
    117
    Thanked 58 Times in 54 Posts
    My OEM TomTom speaks through its speaker not car audio...



    ==================================
    2012 Bianco Fiat 500 ABARTH
    ==================================

  3. #3
    Super Moderator Tweak's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NC
    Posts
    11,908
    Thanks
    0
    Thanked 2,512 Times in 2,058 Posts
    Quote Originally Posted by EugeneS View Post
    My OEM TomTom speaks through its speaker not car audio...
    Same here, I thought perhaps it would go through the radio as well but realized it does not work that way. (2013 model)

  4. #4
    Member Bowen71's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks everyone, I figured it would speak the turn by turn through the car speaker just like the phone. It sucks that it doesn't, if I am jamming to some sweet tunes and have the windows down enjoying my car you cannot hear the Navi. I do live on an island so there isn't really anyplace I need my TomTom but it came with the car so I am going to use it.

  5. #5
    All 101HP all the time Lifetime Member Felnus's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Virginia
    Posts
    1,329
    Thanks
    165
    Thanked 548 Times in 343 Posts
    The volume on the TomTom is adjustable, you can still hear it with the stereo thumping and windows down.

  6. #6
    Super Moderator Tweak's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NC
    Posts
    11,908
    Thanks
    0
    Thanked 2,512 Times in 2,058 Posts
    Quote Originally Posted by Felnus View Post
    The volume on the TomTom is adjustable, you can still hear it with the stereo thumping and windows down.
    Indeed, I find it gets very loud. Even when the radio is up I can hear it pretty well.

    The island comment made me smile...hehe.

  7. #7
    Member Bowen71's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does anyone else's mount rattle?

  8. #8
    Lifetime Member Lifetime Member EugeneS's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    339
    Thanks
    117
    Thanked 58 Times in 54 Posts
    Quote Originally Posted by Bowen71 View Post
    Does anyone else's mount rattle?
    It does not rattle in my car. The problem might be your mount is not completely inserted into the dash. It took me few tries to push it completely in and it's a very tight fit (at least in my car). Basically there should be almost no space in between mount insert and the dash and the small buttons on the sides should be completely popped out. Hope this helps.
    Last edited by EugeneS; 11-18-2012 at 05:12 PM.



    ==================================
    2012 Bianco Fiat 500 ABARTH
    ==================================

  9. #9
    Lifetime Member Lifetime Member EugeneS's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    339
    Thanks
    117
    Thanked 58 Times in 54 Posts
    One way to check if it's properly inserted is see if you can remove the mount without pushing those two buttons on the sides. If you cannot take it out then your mount is inserted properly.



    ==================================
    2012 Bianco Fiat 500 ABARTH
    ==================================

  10. #10
    Member Bowen71's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Oceanside, CA
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's locked in, I think it's the cap that pushes down rattling on the bottom of the mount.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Turn Signal Malfunction
    By wildeyed in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 11-05-2019, 07:32 AM
  2. Turn signal
    By unknown_eyes in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 01-10-2017, 09:47 AM
  3. Accessing the front turn signal bubls?
    By mikeqube in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2012, 04:13 PM
  4. Turn Signal Issue
    By Lee03 in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2012, 11:34 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-14-2012, 05:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •