izmir escort

antalya escort

izmir escort

porno

porno izle

bursa escort

escort

mobil porno

havalandirma sistemleri

antalya escort

beylikdüzü escort

takipçi satın alma

instagram beğeni hilesi

instagram takipçi hilesi

saha betonu

izmir escort

eskisehir escort bayan

porno yabanci

takipçi al

beğeni al

takipçi satın al

beğeni satın al

takipçi satın al

takipçi satın al

izmir eskort

sex hikaye

takipçi satın al

takipçi satın al

ifşa türk

adana bayan escort

ümraniye escort

mudanya escort

şaşmaz escort

tunceli escort

bayan escort

instagram satın al takipçi

instagram satın alma takipçi

Smm panel dünyanın en ucuz sistemi

tiktok takipçi satın al

izmit escort

istanbul escort

escort

porno video

porno izle

Lots of issues at once- can anyone help? - Page 3
500 Madness
   
  
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 21 of 21

Thread: Lots of issues at once- can anyone help?

  1. #21
    Senior Member ElectricTireShredder's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Los Angeles
    Posts
    436
    Thanks
    202
    Thanked 91 Times in 77 Posts
    Apparently at Mopar.com it shows nothing for the critical U69 software update from Sept 13, 2018, even though the car is older than 2018. It doesn't show completed or incomplete. It's simply blank where it would normally show, right below campaign S93.

    Even if that's incorrect & it really did need U69 but didn't get it, that wouldn't have caused this issue. U69 is to prevent draining the entire pack dead during long-term storage unplugged &/or a 12V battery that's so old it won't take a charge. Even without U69 it wouldn't leave one or more cells at 50% while draining others.

    Hopefully it's still within the 8-year warranty period, since it seems like a very rare case of actual failure of the HV drive battery pack, or at least some part of it: It's extremely rare for a battery cell to suddenly fail, so I wonder if the pack's computer or software failed, draining power from one or more cells & not the others.
    Last edited by ElectricTireShredder; 01-09-2023 at 03:26 PM.
    2013 500e has been my only car since 2015.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Issues.loss of power issues
    By 007Juan in forum Fiat 500L Issues and Concerns
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2022, 09:54 PM
  2. Lots of issues with my 2012 Fiat 500 Sport-manual transmission
    By pgt1995@gmail.com in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-25-2018, 07:19 AM
  3. Lots of Parts available
    By xoceantoastx in forum Parts For Sale
    Replies: 19
    Last Post: 11-14-2017, 03:45 PM
  4. Lots of Pictures
    By Rivmage in forum Fiat 500X
    Replies: 3
    Last Post: 11-11-2014, 03:45 PM
  5. Lots of issues with my Prima. Anyone else having this much trouble?
    By tribble in forum Fiat 500 Issues and concerns
    Replies: 9
    Last Post: 05-31-2013, 07:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •