porno izlemersin eskortkonulu porno izle

izmir escort

antalya escort

izmir escort

porno

porno izle

bursa escort

escort

mobil porno

havalandirma sistemleri

antalya escort

takipçi satın alma

instagram beğeni hilesi

instagram takipçi hilesi

saha betonu

izmir escort

eskisehir escort bayan

porno yabanci

takipçi al

beğeni al

takipçi satın al

beğeni satın al

takipçi satın al

takipçi satın al

izmir eskort

sex hikaye

takipçi al

takipçi satın al

takipçi satın al

instagram takipçi hilesi

türk takipçi satın alma

ifşa türk

tiktok takipçi

adana bayan escort

instagram takipci satin al

tiktok takipci satin al

twitter takipci satin al

istanbul escort bayan

smm panel

radio memory
500 Madness
   
Results 1 to 5 of 5

Thread: radio memory

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Northport NY
    Posts
    160
    Thanks
    27
    Thanked 22 Times in 14 Posts

    radio memory

    I have something strange, my radio does not keep the stations on memory, so does the map, I need to set the 2D mode all the time

  2. #2
    smark's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    3,883
    Thanks
    1,457
    Thanked 1,402 Times in 1,060 Posts
    Bad radio software. Probably needs a refresh. Here’s a link, on how to update you radio software.

    Good Luck.

    https://www.driveuconnect.com/suppor...re-update.html
    Last edited by smark; 03-22-2021 at 03:57 PM.

  3. The Following User Says Thank You to smark For This Useful Post:

    DeSoulo (03-22-2021)

  4. #3
    Moderato map's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Eugene
    Posts
    2,743
    Thanks
    911
    Thanked 919 Times in 751 Posts
    Mine did that early on; about 8 months after I bought it new. I think the dealer simply rebooted the stereo. Unplugged the battery, waited 5 minutes then hooked it up again... though they may have reset it using their scan tool. It took them about 10 minutes.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Northport NY
    Posts
    160
    Thanks
    27
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    I did it, was very easy , grazie1000 Smark.

    Quote Originally Posted by smark View Post
    Bad radio software. Probably needs a refresh. Here’s a link, on how to update you radio software.

    Good Luck.

    https://www.driveuconnect.com/suppor...re-update.html

  6. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Northport NY
    Posts
    160
    Thanks
    27
    Thanked 22 Times in 14 Posts
    I have the problem again, but only when I turn the ignition off. If I turn the radio on/off it’s fine. But turning the ignition off it cancel all memory settings and volume goes to zero.

Similar Threads

  1. Low Memory
    By Bathtubb in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2013, 12:42 AM
  2. Take a walk down memory lane...
    By Fiat500USA in forum Fiat Heritage Models
    Replies: 17
    Last Post: 05-06-2012, 03:48 AM
  3. seat memory failure
    By eric in forum Questions about the Fiat 500
    Replies: 6
    Last Post: 02-10-2012, 02:19 AM
  4. Low memory
    By CIAO RR in forum Blue and Me
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2011, 09:24 PM
  5. The infamous USB memory stick
    By Alvon Elrod in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-21-2011, 12:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •