iddaa tahminleri banko tahmin gaziantep escort izmir escort antalya escort izmir escort porno porno izle bursa escort escort porno havalandirma sistemleri izmir escort bursa escort izmir escort izmir escort istanbul escort
uConnect voice commands not working. Should they?
500 Madness
   
Results 1 to 2 of 2

Thread: uConnect voice commands not working. Should they?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    584
    Thanks
    154
    Thanked 65 Times in 51 Posts

    uConnect voice commands not working. Should they?

    I test drove a second 500 Abarth with uConnect system today. And for the second time, I couldn’t get the system to respond to commands like “Play Song”, “Play Artist xxx” or “Next Song”, using my iPod via the USB floor port. A long & convoluted response emerged, telling me to “browse” with my fingers. What?

    I thought I had found the voice command manual, but whatever I found didn’t work.

    Does anyone know how to make the unit respond properly to voice commands, or have a link for the accurate, correct manual outlining the proper words?

    This is from the manual. Is the first line the key, i.e. you have to visually, on the touchscreen, place the display in “browse” mode for voice commands to register?

    TIP: Press the “Browse” button on the touchscreen to see all of the music on your iPod or USB device. Your Voice Command must match exactly how the artist, album, song and genre information is displayed.”

    That would be clumsy...
    Last edited by tvmaster; 03-02-2019 at 02:54 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    584
    Thanks
    154
    Thanked 65 Times in 51 Posts
    So nobody here uses an iPod with a uConnect 5 system?

Similar Threads

  1. Uconnect iPod voice commands not working
    By Sloop in forum Uconnect
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2019, 12:03 PM
  2. Nav Voice too LOUD!!
    By lanssolo in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2017, 06:46 PM
  3. Uconnect iPod voice commands not working
    By Sloop in forum Fiat 500 Issues and concerns
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2016, 08:21 PM
  4. Audio Commands with USB
    By TaN in forum Blue and Me
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2014, 07:07 AM
  5. Commands
    By Danncas in forum Blue and Me
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2012, 09:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •