bahis siteleri Betboo yeni adresi izmir escort antalya escort izmir escort porno porno izle bursa escort escort mobil porno havalandirma sistemleri takipçi satın alma instagram beğeni hilesi instagram takipçi hilesi saha betonu izmir escort eskişehir escort bayan 2017 500e Uconnect Problems
500 Madness
   
Results 1 to 9 of 9

Thread: 2017 500e Uconnect Problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    2017 500e Uconnect Problems

    Has anyone had problems with the "Remote" part of the app not working? In our case the only time the remote features work (Horn/Lights, Door Locks, Climate control AND the location of the car) is when it is plugged in and charging. We have had intermittent success when we are out but most of the time the car thinks it is still home and none of the remote features work. We took it in for this problem and had the "tracking module" replaced. Still not working. I tried the ACCESS App with the same issues. Dealership has no idea what is wrong.

  2. #2
    Fiat Top Care Specialist FiatCares's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Detroit, Michigan
    Posts
    1,356
    Thanks
    18
    Thanked 433 Times in 296 Posts
    Quote Originally Posted by Drwhitehead View Post
    Has anyone had problems with the "Remote" part of the app not working? In our case the only time the remote features work (Horn/Lights, Door Locks, Climate control AND the location of the car) is when it is plugged in and charging. We have had intermittent success when we are out but most of the time the car thinks it is still home and none of the remote features work. We took it in for this problem and had the "tracking module" replaced. Still not working. I tried the ACCESS App with the same issues. Dealership has no idea what is wrong.
    Hi Drwhitehead,

    Sorry to hear about this! Can you PM our page with your VIN? I'd like to look into this further for you.

    Andrea
    Fiat Social Care Specialist

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    104
    Thanks
    0
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    At least you can use uconnect, I have a 2015 and it was disabled

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    San Francisco
    Posts
    472
    Thanks
    18
    Thanked 107 Times in 94 Posts
    Quote Originally Posted by Drwhitehead View Post
    Has anyone had problems with the "Remote" part of the app not working? In our case the only time the remote features work (Horn/Lights, Door Locks, Climate control AND the location of the car) is when it is plugged in and charging. We have had intermittent success when we are out but most of the time the car thinks it is still home and none of the remote features work. We took it in for this problem and had the "tracking module" replaced. Still not working. I tried the ACCESS App with the same issues. Dealership has no idea what is wrong.
    Is it related to time of day? There was a problem reported that the connection doesn't work between 1 pm and 8 pm for 2016-2017 models. Not sure if it has been resolved:
    https://plus.google.com/102843102657...ts/ZVtueBpadFg

    Quote Originally Posted by forby View Post
    At least you can use uconnect, I have a 2015 and it was disabled
    What do you mean by "disabled"? I have a 2015 (leased since new) and the Fiat Access and Fiat UConnect apps both work.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    104
    Thanks
    0
    Thanked 19 Times in 16 Posts
    Really? I'll check again. It was dead for me.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    San Francisco
    Posts
    472
    Thanks
    18
    Thanked 107 Times in 94 Posts
    Quote Originally Posted by forby View Post
    Really? I'll check again. It was dead for me.
    What specifically do you mean by dead/disabled? I assume you have a used 500e. Did you successfully set up connectivity for the car on the Mopar website (and transferred from the previous owner)? In theory, all 2015 and most 2014 should still be enabled under the 3 year limit.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    PM to you my VIN... Thanks in advance.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rkw View Post
    Is it related to time of day? There was a problem reported that the connection doesn't work between 1 pm and 8 pm for 2016-2017 models. Not sure if it has been resolved:
    https://plus.google.com/102843102657...ts/ZVtueBpadFg
    My Fiat Access doing the same that not update during 1m to 8m.. I have a 2017 500E

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I can't really tell if it is TOD dependent. Certainly in the afternoon the connection is lost. We have it plugged in (in our garage) with a charge timer that starts at 10:15PM. As soon as it starts charging the car reconnects and is available for all the "Remote" functions.

Similar Threads

  1. 2017 500e Fact Sheet
    By Andree in forum Fiat 500e
    Replies: 7
    Last Post: 12-07-2016, 05:57 AM
  2. Setting up Charging Schedule for 2017 500e
    By Mrtian97 in forum Fiat 500e
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2016, 11:17 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 03-27-2016, 10:56 PM
  4. 500L Uconnect problems
    By Alfaman in forum Uconnect
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2015, 01:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •