bursa escort beylikdüzü escort meyve siparişi istanbul escort istanbul escort escort mersin escort kayseri bursa escort bayan kocaeli escort atasehir escort bayan escort bursa bursa escort banko tahmin escort bursa escort bursa bursa escort bursa escort escort kıbrıs bodrum escort canakkale escort afyon escort isparta escort marmaris escort muğla escort fethiye escort trabzon escort aydın escort sivas escort manisa escort yalova escort tekirdag escort izmir escort antalya escort izmir escort porno porno izle bursa escort escort izmir escort bursa escort izmir escort izmir escort istanbul escort
Uconnect iPod voice commands not working
500 Madness
 
Results 1 to 4 of 4

Thread: Uconnect iPod voice commands not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Uconnect iPod voice commands not working

    I have a 2016 500 sport and have been trying to use my 1st generation iPod nano with Uconnect. In general it works great, playing music, showing album art, organizing music by album, etc. The one thing is that any time I try to give voice commands "play song X" it tells me it is still updating the music catalog and to try again later. It keeps doing this even after driving for half an hour or more, and I've driven back and forth to work all week.

    Has as anybody had this issue using voice commands with an iPod? Am I just not giving it enough time? How long should I expect this to take? I only have like 4 gigs of music so I didn't think it would take this long.

    Any my insight would be greatly appreciated.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    499
    Thanks
    125
    Thanked 51 Times in 41 Posts
    did you ever figure this old thread question out?

  3. #3
    Senior Member bryanintowson's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Towson, MD
    Posts
    1,518
    Thanks
    586
    Thanked 403 Times in 307 Posts
    When I have bluetooh issues in any of my vehicles, I go in and delete all user profiles and then re-pair.

    Failing that you can probably just use "Hey Siri" if you have an iPhone.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    499
    Thanks
    125
    Thanked 51 Times in 41 Posts
    Quote Originally Posted by bryanintowson View Post
    When I have bluetooh issues in any of my vehicles, I go in and delete all user profiles and then re-pair.

    Failing that you can probably just use "Hey Siri" if you have an iPhone.
    thanks, but no iPhone - Android user. Doesnt ANYONE use iPods anymore?

Similar Threads

  1. HELP IPOD thru USB not working on Beats-equipped 2016 500X
    By zvez in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2015, 08:34 PM
  2. Audio Commands with USB
    By TaN in forum Blue and Me
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2014, 07:07 AM
  3. ipod quit working?
    By juvenchan in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 05-09-2014, 06:36 PM
  4. Ipod touch newest gen. Not working correctly
    By 13VaAbarth in forum Blue and Me
    Replies: 5
    Last Post: 05-07-2013, 12:37 AM
  5. Commands
    By Danncas in forum Blue and Me
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2012, 09:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •