iddaa tahminleri banko tahmin gaziantep escort ankara escort ankara escort izmir escort antalya escort izmir escort porno porno izle bursa escort escort porno havalandirma sistemleri izmir escort bursa escort izmir escort izmir escort istanbul escort
Uconnect iPod voice commands not working
500 Madness
   
Results 1 to 4 of 4

Thread: Uconnect iPod voice commands not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Uconnect iPod voice commands not working

    I have a 2016 500 sport and have been trying to use my 1st generation iPod nano with Uconnect. In general it works great, playing music, showing album art, organizing music by album, etc. The one thing is that any time I try to give voice commands "play song X" it tells me it is still updating the music catalog and to try again later. It keeps doing this even after driving for half an hour or more, and I've driven back and forth to work all week.

    Has as anybody had this issue using voice commands with an iPod? Am I just not giving it enough time? How long should I expect this to take? I only have like 4 gigs of music so I didn't think it would take this long.

    Any my insight would be greatly appreciated.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    664
    Thanks
    179
    Thanked 78 Times in 61 Posts
    did you ever figure this old thread question out?

  3. #3
    Senior Member bryanintowson's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Towson, MD
    Posts
    1,543
    Thanks
    604
    Thanked 421 Times in 317 Posts
    When I have bluetooh issues in any of my vehicles, I go in and delete all user profiles and then re-pair.

    Failing that you can probably just use "Hey Siri" if you have an iPhone.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    SoCal
    Posts
    664
    Thanks
    179
    Thanked 78 Times in 61 Posts
    Quote Originally Posted by bryanintowson View Post
    When I have bluetooh issues in any of my vehicles, I go in and delete all user profiles and then re-pair.

    Failing that you can probably just use "Hey Siri" if you have an iPhone.
    thanks, but no iPhone - Android user. Doesn’t ANYONE use iPods anymore?

Similar Threads

  1. HELP IPOD thru USB not working on Beats-equipped 2016 500X
    By zvez in forum Fiat 500 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2015, 08:34 PM
  2. Audio Commands with USB
    By TaN in forum Blue and Me
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2014, 07:07 AM
  3. ipod quit working?
    By juvenchan in forum Fiat 500 ABARTH General Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 05-09-2014, 06:36 PM
  4. Ipod touch newest gen. Not working correctly
    By 13VaAbarth in forum Blue and Me
    Replies: 5
    Last Post: 05-07-2013, 12:37 AM
  5. Commands
    By Danncas in forum Blue and Me
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2012, 09:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •