izmir escort

antalya escort

izmir escort

porno

porno izle

bursa escort

escort

mobil porno

havalandirma sistemleri

antalya escort

beylikdüzü escort

takipçi satın alma

instagram beğeni hilesi

instagram takipçi hilesi

saha betonu

izmir escort

eskisehir escort bayan

porno yabanci

takipçi al

beğeni al

takipçi satın al

beğeni satın al

takipçi satın al

takipçi satın al

izmir eskort

sex hikaye

takipçi satın al

takipçi satın al

ifşa türk

adana bayan escort

ümraniye escort

mudanya escort

şaşmaz escort

tunceli escort

bayan escort

instagram satın al takipçi

instagram satın alma takipçi

Smm panel dünyanın en ucuz sistemi

Fiat 500 USA Forum - Fiat 500 ABARTH Issues and Concerns http://www.fiat500usaforum.com/ en Mon, 15 Aug 2022 16:48:12 GMT vBulletin 30 http://www.fiat500usaforum.com/images/misc/rss.png Fiat 500 USA Forum - Fiat 500 ABARTH Issues and Concerns http://www.fiat500usaforum.com/ Loss of Boost, mostly at top end of RPMs http://www.fiat500usaforum.com/showthread.php?39580-Loss-of-Boost-mostly-at-top-end-of-RPMs&goto=newpost Wed, 10 Aug 2022 18:53:39 GMT This weekend while merging onto the freeway, I heard a somewhat loud hiss coming from the right side of my car as I left off of WOT in 3rd. It didnt...
This weekend while merging onto the freeway, I heard a somewhat loud hiss coming from the right side of my car as I left off of WOT in 3rd. It didnt sound like my typical BOV sound, it was louder than normal, not even sure if it was directly related, but it's the most prominent thing I noticed before the issue peeked its head in.

Not too long after that I noticed that I was only getting up to 15lbs of boost in sport mode and then it would die off and start dropping pretty quickly at the top end of 3k, and you can definitely feel the loss of power, even more so than the typical 5.5k~ power drop off. On top of that, I feel like it's spooling just a tad bit slower than usual. Before this I was consistently getting 20~lbs of boost. I'm aware that these gauges aren't exactly accurate, but either way, the gauge would build up to 20lbs basically all the time and die off from there. Oddly enough I already had an FMIC on the way so I guess that's a good thing, and after this issue, I bought some new vacuum lines hoping that might alleviate something as well, but mainly posting here for any suggestions to keep an eye out for, things to check/double check. Just as a side note, both the Spark plugs and Coil packs were changed about 2 months ago. Any tips would be helpful, so I can double check everything while I have the front end dismantled for the IC install. Also, there has been no CEL at all.

Video for reference:
https://flickr.com/photos/loadedlovex/52277273579/
]]>
Fiat 500 ABARTH Issues and Concerns ImaRobot http://www.fiat500usaforum.com/showthread.php?39580-Loss-of-Boost-mostly-at-top-end-of-RPMs
Unknown tube in engine bay seems broken, but car runs fine and no CEL? http://www.fiat500usaforum.com/showthread.php?39562-Unknown-tube-in-engine-bay-seems-broken-but-car-runs-fine-and-no-CEL&goto=newpost Thu, 04 Aug 2022 23:13:49 GMT
Hello everyone,

I'm new to this forum, and new to forums in general. I bought a used 2015 North American 500 Abarth a couple of years ago. When I did my first oil and oil filter change, which I did myself (with the help of YouTube :p) I noticied that there seems to be a small tube that is broken. I will try to attach a picture of it. It's the small tube that is attached to the portion of the intake piping that has to be removed to change the oil filter that is hiding underneath. It is broken off. The car seems to be driving just fine and I don't have a CEL or anything. But I would still like to fix it. Does anyone know what it is / what it does?

Thank you and sorry if I am bad at using forums.


small_broken_tube.jpg
Attached Images
]]>
Fiat 500 ABARTH Issues and Concerns ZPERO http://www.fiat500usaforum.com/showthread.php?39562-Unknown-tube-in-engine-bay-seems-broken-but-car-runs-fine-and-no-CEL