PDA

View Full Version : Site Update Tonight



Fiat500USA
03-20-2013, 05:03 PM
Just a quick note that we're updating the forum software tonight. As with any update, there may be a bump or two on the road. If that happens, it is not a bad idea to clear your cookies and then let me know if you still have any issues. Thanks!

redred
03-20-2013, 05:33 PM
Thanks for the heads up! Any chance there will be any plug-in support for Tapatalk with that upgrade? ;)

Fiat500USA
03-20-2013, 05:47 PM
Thanks for the heads up! Any chance there will be any plug-in support for Tapatalk with that upgrade? ;)

I'm waiting for Tapatalk to address some issues important to forum owners. I'm exploring other options while that happens.

Fiat500USA
08-17-2013, 08:11 PM
Hi folks, we're doing another update tonight so there may be a bump or two at some point. Let me know if everything works. Thanks!

Fiat500USA
08-18-2013, 10:00 PM
Hi folks, we're doing another update tonight so there may be a bump or two at some point. Let me know if everything works. Thanks!

Well there is a little issue going on with duplicate posts. We'll get this cleared up. Thanks for your patience!

Fiat500USA
08-18-2013, 10:08 PM
this is another test

Tweak
08-19-2013, 10:36 AM
this is another test

As of a few minutes ago it still was happening, it did a few times and didn't once...weird stuff, maybe it is only some areas of the forum that this happens?

Tweak
08-19-2013, 10:36 AM
this is another test

As of a few minutes ago it still was happening, it did a few times and didn't once...weird stuff, maybe it is only some areas of the forum that this happens?


EDIT: And there it is, leaving it as is with the duplicate posts still happening as of right now. (10:36am eastern time)

Fiat500USA
08-20-2013, 11:01 AM
still testing!

NGEN
08-20-2013, 12:45 PM
Yes please fix this because we already hear from Tweak enough with single posts, now it's double!!! Yikes you are going to run out of space on the forum before too long!

;) ;) ;) ;) - Someone has to give Tweak a hard time

Thanks for continuing to improve the forum Chris.

Tweak
08-20-2013, 11:02 PM
Yes please fix this because we already hear from Tweak enough with single posts, now it's double!!! Yikes you are going to run out of space on the forum before too long!

;) ;) ;) ;) - Someone has to give Tweak a hard time

Thanks for continuing to improve the forum Chris.

I've been going around fixing double posts of my own and others for awhile...lol. :p

Fiat500USA
08-21-2013, 12:00 AM
Anyone getting this (or any other) error message, please copy the url and send it to me. Thanks!

This message has popped up at the top of the forum:

Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2777

Warning: Illegal string offset 'link' in [path]/includes/class_bbcode.php on line 2791

Fiat500USA
08-29-2013, 12:25 PM
Ok, we had a speed upgrade last week. Now tonight, we are scheduled for another upgrade. Let me know if you have any issues later or are currently having issues. Thanks!

Fiat500USA
10-20-2013, 08:39 PM
Updating the site around 9 PM EST so it might get a little bumpy around then. Should hopefully fix IE10 issues and a few others. Thanks for your patience in advance!

Fiat500USA
10-20-2013, 10:56 PM
Ok it's done and thanks for hanging in there. Still looking at a few bugs like an error code on the album page and a couple of other things (style picker bug and the site leader list). Let me know if you see anything else.

n00dle
10-23-2013, 11:32 AM
I can't mark the forums read unless I use the drop down menu under 'Forum Actions', otherwise I get this message using the 'Mark Forums Read' link.

http://www.fiat500usaforum.com/forumdisplay.php?do=markread&markreadhash=

Tweak
10-23-2013, 12:06 PM
I can't mark the forums read unless I use the drop down menu under 'Forum Actions', otherwise I get this message using the 'Mark Forums Read' link.

http://www.fiat500usaforum.com/forumdisplay.php?do=markread&markreadhash=

Same problem I have and I too have made Chris aware of the problem which began after the latest update. At least I can still mark it read even if I have to do so in a different way for now.

Fiat500USA
10-23-2013, 12:12 PM
I can't mark the forums read unless I use the drop down menu under 'Forum Actions', otherwise I get this message using the 'Mark Forums Read' link.

http://www.fiat500usaforum.com/forumdisplay.php?do=markread&markreadhash=

Thanks for the heads up. I've sent that over to the programmer and hopefully it will get resolved ASAP. fingersx

Fiat500USA
10-23-2013, 02:32 PM
Same problem I have and I too have made Chris aware of the problem which began after the latest update. At least I can still mark it read even if I have to do so in a different way for now.

Is it working now?

n00dle
10-23-2013, 02:53 PM
yes, working now :)

Fiat500USA
10-23-2013, 03:05 PM
yes, working now :)

Cool! I fixed it myself after hitting the vBulletin forum! :peaceful:

n00dle
10-23-2013, 03:09 PM
thanks! I use it all the time. I simply blow through alot of posts and don't read every single thread or post that I find irrelevant to my interests and tune out the noise. DJsmile