PDA

View Full Version : GoPedal model question



tknospdr
12-30-2013, 05:42 PM
Is there really a different model GoPedal for the non-turbo, Turbo, and Abarth model Fiats?
Just trying to wrap my head around what it interfaces with that would require a different model for each.

lillo24
12-30-2013, 06:54 PM
No, it just one universal one that fits all the 500s. Mine said for 500t but they are all same

tknospdr
12-30-2013, 07:09 PM
Oh, then I better go close my for sale thread. I was confuzzled. They really ought to clarify that on the Madness website.

tknospdr
01-02-2014, 02:07 PM
No, it just one universal one that fits all the 500s. Mine said for 500t but they are all same
And just re-verified with Madness. Good to go, she's a keeper.