PDA

View Full Version : 6.5 radio changing stations



BillyBob
10-23-2013, 05:51 PM
Anyone experiencing stations being changed while you are driving and when you restart the engine. The changed-to station is not one I have in memory. This is totally weird.

Romeo D
05-18-2014, 03:49 AM
I have the same problem with my new 2013 500. At first I thought my wife had changed all of the radio stations that I had set in memory.

Rally500
05-18-2014, 10:26 AM
Yes I have this happening lately with all other gismos !!! And my radio has been software update.But with Beats audio it sounds awesome the damn thing.hopefully it will be address by Fiat.

Tweak
05-18-2014, 09:27 PM
I have the same problem with my new 2013 500. At first I thought my wife had changed all of the radio stations that I had set in memory.

Welcome to the forum.

Seems a new development as I don't recall this kind of issue before, check with the dealer for software updates.

(Although the comment from Rally500 seems to suggest this might not help).