PDA

View Full Version : A little video of a tuned 500...



TorkMe
10-19-2013, 09:21 PM
I couldn't find the video section here on the forums but I put a little something together for you guys.


http://www.youtube.com/watch?v=fEcJI0354d0&feature=youtu.be

Abarth Phreak
10-19-2013, 09:42 PM
I couldn't find the video section here on the forums but I put a little something together for you guys.


http://www.youtube.com/watch?v=fEcJI0354d0&feature=youtu.be

Is that teaser date accurate Tork?:devilish:

Long_John
10-20-2013, 07:44 PM
Sweet video!
So how exactly do we sign up for this? do we send in our ecu's? Willl the 500T's be ready on the same time?

Tweak
10-20-2013, 07:48 PM
Sweet video!
So how exactly do we sign up for this? do we send in our ecu's? Willl the 500T's be ready on the same time?

You'll definitely be sending in the ECU but John will have to get back to you with more answers.

ReconTopher
10-20-2013, 08:38 PM
And that's how it's done. Barely been signed up as a vendor for a minute and already provided a dyno chart with video of the product in action.
Cheers!

TorkMe
10-21-2013, 03:30 PM
Is that teaser date accurate Tork?:devilish:

Yes, we have intentions of tune release Monday of next week.

TorkMe
10-21-2013, 03:31 PM
Sweet video!
So how exactly do we sign up for this? do we send in our ecu's? Willl the 500T's be ready on the same time?

500T should be ready at the same time but we need a car in the shop to confirm this. Looking for a local now.

whatebahw
10-22-2013, 10:07 AM
If I bought a second ECU from a salvaged car could you make it work on my car? Could I swap them back and forth if necessary? For me that would be the best because there would be no downtime while flashing and we could "out smart warranty issues" as they say.

BigT
10-22-2013, 10:34 AM
Do you have to take the ecu apart to flash it or do you have the connectors to hook up directly to the ecu and flash it that way?

TorkMe
10-22-2013, 09:51 PM
If I bought a second ECU from a salvaged car could you make it work on my car? Could I swap them back and forth if necessary? For me that would be the best because there would be no downtime while flashing and we could "out smart warranty issues" as they say.

At this time you will have to get a new ECU because we cannot delete the VIN information inside the ECU.

TorkMe
10-22-2013, 09:59 PM
Do you have to take the ecu apart to flash it or do you have the connectors to hook up directly to the ecu and flash it that way?

Yes and yes.