PDA

View Full Version : TOMTOM Navigation unit



shadyabarth
08-12-2013, 10:51 AM
Hey Guys. A coworker of mine just gave me for free a TomTom Nav headunit Model#4CS03 but there is no power cable supplied. My question is whether or not that cable is available seperately and will I be able to use it in my 2013 Abarth that does not have the Nav option installed? I dont care for the bluetooth hookup..

Kurumi
08-12-2013, 12:37 PM
AFAIK, the power cable is the same for any of the GO 2400/2500 series units. See here (http://www.tomtom.com/en_us/products/accessories/chargers-and-cables/go-2400-2500-tmc-receiver-9UUE.052.00/) (for one with the TMC traffic module) or here (http://www.tomtom.com/en_us/products/accessories/chargers-and-cables/go-2400-2500-series-connect-cable-9UCE.052.02/) (for the standard USB cable).

shadyabarth
08-12-2013, 05:30 PM
AFAIK, the power cable is the same for any of the GO 2400/2500 series units. See here (http://www.tomtom.com/en_us/products/accessories/chargers-and-cables/go-2400-2500-tmc-receiver-9UUE.052.00/) (for one with the TMC traffic module) or here (http://www.tomtom.com/en_us/products/accessories/chargers-and-cables/go-2400-2500-series-connect-cable-9UCE.052.02/) (for the standard USB cable).

Good information indeed..Do you know if i need the TMC cable or the regular cable?

Kurumi
08-12-2013, 06:15 PM
You can use either but if you want real-time traffic, you'll need the TMC cable.